Usein kysyttyä

 

Kuinka pääsen ostamaan tuotteita verkkokaupasta?
Voidakseen ostaa tuotteita verkkokaupasta ostajan tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Ostaessaan tuotteen tai jättäessään tuotteesta tarjouksen, ostajan tulee olla kirjautuneena verkkokauppaan.

Mistä tiedän mikä on korkein jätetty tarjous?
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n verkkokaupassa kirjautunut käyttäjä näkee korkeimman tarjouksen myynnissä olevasta tuotteesta sen jälkeen, kun on rekisteröityneenä käyttäjänä jättänyt tarjouksen ko. tuotteesta. Mikäli tuote ei mene kaupaksi pyyntihinnalla ja korkein tarjous päätetään hyväksyä, korkeimman tarjouksen tehnyt saa sähköpostilla vahvistuksen tarjouksen hyväksymisestä. Toimi sähköpostin ohjeiden mukaan ja käy vahvistamassa tarjous. Mikäli tuotteesta on tehty kaksi tai useampi samansuuruista tarjousta, ensimmäisenä tehty korkein tarjous hyväksytään.

Miksi tuotteen myynti-ilmoituksessa ilmoitetaan, ettei ajoneuvossa ole avaimia?
Mikäli Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy ei ole tuotetta myyntiin laittaessa saanut varmuutta siitä, onko ajoneuvossa avaimia, myynti-ilmoituksen kohdassa ”Autossa avaimia” ilmoitetaan, ettei ajoneuvon myyntipaikassa ole avaimia. Kohdassa lisä- tai muut avaimet ilmoitetaan avaimet jotka ovat SVT:n hallussa. Ne lähetetään asiakkaalle luovutusasiakirjojen mukana.

Miten toimia jos luovutusasiakirjat eivät ole tulleet perille/ovat kadonneet tai asiakkaan saamat paperit ovat puutteelliset?
Ostajan on aina otettava yhteyttä Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:hyn, arkisin kello 8-16 välillä. Myynnin puhelinnumero on 020 690 007.

Saako myytävänä olevaan tuotteeseen käydä tutustumassa ennen kaupan tekoa?
Myytävään tuotteeseen ei ole mahdollista käydä tutustumassa etukäteen.

Myytävästä ajoneuvosta puuttuu radio/vara-avaimet/toiset renkaat/huoltokansio. Mistä tavarat on mahdollista saada?
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy ilmoittaa tuotteen myynti-ilmoituksessa, mitä sen varusteisiin kuuluu. Kaikki tuotteeseen kuuluvat varusteet sekä avaimet toimitetaan ostajalle, mikäli ne ovat Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:n hallussa. Mikäli havaitset puutteen, ota yhteyttä Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy:hyn, arkisin kello 8-16 välillä. Myynnin puhelinnumero on 020 690 007.

Voiko ajoneuvosta tehdä tarjouksia puhelimitse?
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy ei ota ajoneuvon ostotarjouksia vastaan puhelimitse, ainoastaan verkkokaupan kautta tehdyt tarjoukset käsitellään.

Miten tarjouksen voi peruuttaa?
Tarjouksen peruuttaminen onnistuu ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen svtmyynti@svt.fi tai puhelimitse numeroon 020 690 007. Jotta tarjous voidaan perua, tarvitaan tarjouksen tekijän nimi, tuotenumero ja tarjouksen summa.

Miten voin muuttaa käyttäjätietojani?
Käyttäjätietoja voi muuttaa verkkokaupan etusivulta Profiili-linkin kautta tai ottamalla yhteyttä SVT:n vaurioajoneuvomyyntiin joko sähköpostitse osoitteeseen svtmyynti@svt.fi tai puhelimitse numeroon 020 690 007.

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni ja / tai salasanani?
Verkkokaupan etusivun alareunassa on Unohtuiko salasanasi -linkki, josta voi tilata uuden salasanan. Oman profiilin kautta voit käydä muuttamassa tilamaasi salasanan. Mikäli et muista käyttäjätunnustasi, ota yhteys SVT:n vaurioajoneuvomyyntiin joko sähköpostitse osoitteeseen svtmyynti@svt.fi tai puhelimitse numeroon 020 690 007.

Voiko yksityisasiakas ostaa ajoneuvon purettavaksi?
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy myy purettavaksi ja paalattavaksi määriteltyjä ajoneuvoja vain Suomen Autokierrätys Oy sopimuskumppaneille. SVT hyväksyy rekisteröityvät purkamot asiakkaikseen. 

Olen rekisteröitynyt purkamona, mutta en näe purkuautoja?
Laita SVT:lle sähköpostia svtmyynti@svt.fi jossa kerrot y-tunnuksesi ja ilmoitat että yrityksesi on Suomen Autokierrätys Oy sopimuskumppani. Kun SVT on varmistanut jäsenyyden, purettavaksi ja paalattavaksi määritellyt tuotteet näkyvät purkamolle.

Kuinka paikkaansa pitävä korjauskustannuslaskelma on?
Korjauskustannuslaskelma SVT Oy:n verkkokaupassa on arvio ja todelliset kustannukset saattavat poiketa arvioidusta. 

Uusissa korirakenteissa on myös huomioitava valmistajan ohjeet.